fbpx
Kategorier

Om Hemmastudion

Pierre, 28

Musikproducent & skribent

Jag heter Pierre, är 28 år gammal och bosatt i Kristianstad. Sedan många år tillbaka har jag haft två stora passioner: musik och att skriva. Vad passar då bättre än att skriva om musik?

Någon gång i slutet av högstadiet 2009 introducerade en bekant mig till elektronisk musik – närmare bestämt drum n bass och dubstep. Samma år insåg jag att man kan göra precis sådan musik hemma. I sitt eget sovrum. Jag blev omedelbart frälst!

Sedan 2009 har jag dedikerat mycket av min tid till att utforska ljudteknik, studioutrustning och programvara. Jag har växlat mellan olika musikstilar och upptäckt nya världar. Jag har lärt mig spela flera nya instrument, spelat i två band och framförallt producerat och mixat hundratals låtar till både mig själv och andra.

Att ha ett brett intresse för musik har lett till att jag skaffat mig breda kunskaper – något som jag mer än gärna vill lära ut till fler. Syftet med denna blogg är att göra musikproduktion tillgängligt och lättförståeligt för alla. Jag hoppas att du tycker om innehållet på Hemmastudion.se!


Går det att nå dig?

Det är många som hör av sig med diverse frågor om musikproduktion och studioutrustning. Tyvärr har jag inte tiden som krävs för att besvara individuella frågor. Skicka i stället gärna feedback på vårt innehåll, och önskemål vad du skulle vilja se framöver. Jag kommer att göra mitt yttersta för att uppfylla det!
info@hemmastudion.se